Crowdfunding campagne bij voordekunst

JE KUNT HET PROJECT RESONANTIE SPONSOREN BIJ voordekunst.nl

RESONANTIE

‘Niets bestaat dat niet iets anders aanraakt’ Jeroen Brouwers

In het boek Resonantie vindt mijn fascinatie voor licht en lichtval haar weerklank in beeld. Het moment dat licht onze aardse materie raakt, en de wijze waarop, maakt dat iets gewoons en onopvallends plots een vluchtige maar weergaloze schoonheid kan krijgen.

Er zit voor mij iets kwetsbaars en tegelijkertijd iets krachtigs in.

Deze ongrijpbaarheid en tijdelijkheid vangen in een beeld… dat is geluk.

Resonantie is mijn afstudeerproject aan de Fotoacademie eind mei. Ik wil op de opening van de eindexamenexpositie in Roest graag mijn boek lanceren. Iedere donateur is van harte welkom op de opening van de expositie of op één van de andere expositiedagen. Ik kan je dan persoonlijk bedanken!

EDIT & VORMGEVING

De edit van het boek is in samenwerking gedaan met Ellen Sanders. De vormgeving is liefdevol omarmd door het vormgevers duo PutGootink. Het heeft een heel eigen vorm gekregen door gebruik te maken van sterke vlakverdelingen en het resultaat sluit prachtig aan bij mijn beelden.

 

DUOTONEN

Het is een bijzonder boek aan het worden dat het verdient om in kleine oplage in offset gedrukt te worden. De donkere verstilling van veel beelden en de subtiele nuances in grijstonen zullen in een druk met duotonen veel beter tot zijn recht komen. Hieronder kun je goed zien hoe speels de vormgeving gaat aansluiten bij de foto’s. De transparantie van de grijze vlakken geeft een verrassende gelaagdheid aan de pagina’s.

VOOR MEER INFORMATIE:

https://www.voordekunst.nl/projecten/4532-resonantie-1

 unframed2016.nl


 

Stay up to date with my exhibitions, viewings, news, publications and m

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

STAY UP TO DATE WITH MY LATEST EXHIBITIONS, PUBLICATIONS, NEWS AND MORE